Kramfors Ridklubb, Tävlingssektionen (TS)

 

Information till alla medlemmar i klubben.

 

Tävlingssektionen vill informera om verksamheten för att bl.a. hitta fler intresserade som vill arbeta med de hemmatävlingar vi anordnar. Tävlingssektionen ansvarar för att allt fungerar kring tävlingarna. Är ditt barn tävlingssugen så är detta ett bra forum att få svar på frågor och annan information. Vi vill att alla tävlande barn och ungdomar och även blivande tävlingsbarn tillsammans med sina vårdnadshavare engagerar sig i tävlingssektionen på ett eller annat sätt. Finns inte en fungerande tävlingssektion så kan det inte bli några tävlingar.

 

Det krävs ganska mycket folk för att en tävling skall fungera.

Det behövs folk till parkering, caféet, domartorn, banfunktionärer, hinderbyggare, uppstallning, städ, sekretariat och bangrupp, det är en hel det.

Vi kommer även att använda hemsidan för att få ut mer information till er som medlemmar framöver.

 

Petra Sjölén (tel. 070-6508688) är ordförande i sektionen och Bertil Eldeklint (tel. 070-6744261) är kassör och dessa två är valda på ridklubbens årsmötet.

Alla andra som kommer till mötena är vanliga medlemmar vilka som helst. Tävlingssektionen är ingen styrelse utan de ligger som en sektion under ridklubbens ansvar.

 

 

Alla intresserade får komma på TS möten, vare sig man har tävlande barn eller inte. Även ungdomar är välkomna att vara med.

                      Tävlingssektionen